nieuws

VKG komt met eigen verzuimpakket

Archief

Volmachtbedrijf VKG (Van Kampen Groep) heeft een eigen verzuimpakket ontwikkeld. Dat pakket biedt naast dekking voor het risico van loondoorbetaling tijdens de eerste twee jaar ziekte ook arbeidsbegeleiding en arbo- en re-integratiediensten.

VKG komt met eigen verzuimpakket

Dit Verzuim Pakket kan worden gesloten met als risicodrager De Goudse of ASR. Komend voorjaar wil VKG premieberekeningen bij meer maatschappijen mogelijk maken via het eigen extranet. De dekking wordt dan uitgebreid met WGA-eigen risico en de WIA Opvang Polis. De verzuimadministratie en uitkering vinden plaats via de internettoepassing www.ziekmelden.com. Alleen zieke werknemers hoeven aan- en afgemeld te worden en het werknemersbestand hoeft niet maandelijks te worden opgegeven.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.