nieuws

VCN ziet volmachtportefeuille sterk groeien

Archief

Verzekerings Combinatie Nederland (VCN), een dochterbedrijf van de Veldsink Adviesgroep in Nuenen, constateert een sterke groei van de volmachtportefeuille. In 2009 is deze met bijna € 4 mln toegenomen tot € 29 mln, aldus directeur Stefan Bell.

VCN ziet volmachtportefeuille sterk groeien

Onlangs verwelkomde VCN met Smulders in Tilburg het 25e kantoor dat het volledige servicepakket van VCN afneemt.. Smulders neemt een pakket van producten en diensten af op het gebied van schade, leven en hypotheken voor zowel de particuliere markt als het midden- en kleinbedrijf. "De totaaloplossingen zorgen voor een sterke toename van de volmachtportefeuille", zegt Bell.
Moederbedrijf Veldsink Adviesgroep deed ook goede zaken in 2008 en zag de omzet uit assurantiebemiddeling met ruim 20% toenemen van tot € 7,3 mln.
 
Op de foto: Rolf van der Beek (VCN), Toos Smulders en VCN-directeur Stefan Bell heffen het glas op de overeenkomst van VCN met assurantiekantoor Smulders. Op de achtergrond: Enno en Rudy Smulders.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.