nieuws

Van Rijn weg bij Bank of Scotland

Archief

Frank van Rijn (foto) vertrekt per 1 december als algemeen directeur van Bank of Scotland Retail Nederland. Hij is tien jaar werkzaam geweest bij de hypotheekverstrekker. Zijn opvolger is Bertil Bos.

Van Rijn weg bij Bank of Scotland

Bos (35) geeft sinds begin vorig jaar al leiding aan de Duitse activiteiten van Bank of Scotland. Daarvoor was hij werkzaam bij ING. "Van Rijn heeft zelf besloten om te vertrekken", laat woordvoerder Michiel van der Linde weten. "We gaan in goede harmonie uit elkaar."
Bank of Scotland timmert sinds de zomer weer meer aan de weg met onder meer reclame-uitingen. Daarin is sinds kort prominent de Schotse ruit opgenomen. "Mensen hebben behoefte aan zekere partijen. Daar hoort ook een hang naar traditie bij."
De omzet van de bank gaat volgens Van der Linde weer de goede kant op. "We zitten weer op de oude tarieven." Vorig jaar zag Bank of Scotland het marktaandeel nog teruglopen van 2,1% naar 0,8%.

Reageer op dit artikel