nieuws

Uitvaartpolis voor Veronica-abonnees

Archief

Onder de noemer Sterrengraf of Sterrencrematie worden de 1 miljoen ontvangers van het Veronica Magazine deze week gewezen op een uitvaartverzekering. Op de website Sterrengraven.nl kan het aanbod van zes uitvaartverzekeraars worden vergeleken. De mensen die nog deze maand een polis sluiten, kunnen een busreis naar Parijs winnen.

Uitvaartpolis voor Veronica-abonnees

De website is een initiatief van Easy Verzekeringen, de handelsnaam van intermediairbedrijf AD Verzekeringsbedrijf. Dit kantoor, met vestigingen in Apeldoorn en Dordrecht, is eigendom van de 48-jarige Ad de Ruiter. "We werken alleen via internet, volgens het model execution only", zegt hij. Voor schadeverzekeringen (auto, reis en avp) werkt Easy Verzekeringen, onder meer op de site web-verzekering.nl, samen met Voogd & Voogd. De uitvaartmodule is zelf ontwikkeld. Die vergelijkt de premies van Ardanta, Cardif, Dela, Klaverblad, Monuta en Reaal. Voor een 'sterrenuitvaart' acht Easy Verzekeringen een verzekerd bedrag van € 8.000 nodig.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.