nieuws

Talent&Pro stoomt medewerkers klaar voor Solvency II

Archief

Detacheerder Talent&Pro heeft in samenwerking met de Amsterdam Business School een opleiding Solvency II ontwikkeld voor zijn medewerkers, waarvan de eerste groep dinsdag van start is gegaan.

Naar verwachting moeten verzekeringsmaatschappijen in 2012 wettelijk voldoen aan de Solvency II-richtlijnen voor solvabiliteit. De Talent&Pro-medewerkers worden opgeleid om verzekeraars te kunnen assisteren bij de aanpassingen van de bedrijfsvoering en de verslaglegging die de nieuwe regels met zich meebrengen. "Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers weten wat deze nieuwe regelgeving inhoudt en wat voor gevolgen dit heeft voor de dienstverlening van verzekeraars", motiveert Ad Kil van het opleidingsinstituut van Talent&Pro. "De opleiding is dus van toegevoegde waarde voor de marktwaarde van onze medewerkers". De opleiding Solvency II is tevens opgenomen als onderdeel van de Master in Verzekeringskunde van de Universiteit van Amsterdam.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.