nieuws

Strandfoto op Facebook kost vrouw verzekering

Archief

Een vrolijk vakantiekiekje op Facebook heeft grote gevolgen gehad voor een Canadese vrouw. De 29-jarige, die al lange tijd ziek thuis zat, verloor haar maandelijkse steungeld toen haar verzekeringsmaatschappij op de sociale netwerksite een foto ontdekte waarop ze blaakt van gezondheid, meldde de Canadese nieuwszender CBC zaterdag.

Strandfoto op Facebook kost vrouw verzekering

De vrouw zat al een jaar thuis met een zware depressie toen ze een foto op Facebook plaatste waarop ze lachend poseert in haar bikini. Voor haar verzekeringsmaatschappij was dat reden genoeg om de maandelijkse betalingen aan de 29-jarige stop te zetten, omdat de afbeelding zou bewijzen dat ze niet depressief is. Foto's waarop de vrouw zich vermaakt met een mannelijke stripper en ligt te zonnebaden op het strand vielen evenmin in goede aarde.

(De Gelderlander, pag. 6)

 

Overig verzekeringsnieuws vandaag in de media:

 

AFM: DSB-clubs opereren buiten de wet

(De Volkskrant, pag. 1)

 

'Zalm verdedigde beleid DSB'

(De Gelderlander, pag. 5)

 

Zorg om wijzigen vergoeding fysio

(De Telegraaf, pag. 6)

 

Zorgsector tekent niet bij kruisje

(Het Financieele Dagblad, pag. 3)

Reageer op dit artikel