nieuws

Sterke groei bij Conservatrix

Archief

Bij levensverzekeraar Conservatrix is het totale brutopremie-inkomen in de eerste negen maanden van dit jaar uitgekomen op _ 32,7 mln.

 

Dat is 86% meer dan in dezelfde periode van 2008 (_ 17,6 mln), zo heeft de maatschappij bekendgemaakt. Het premie-inkomen uit verzekeringen met periodieke premiebetaling groeide in de eerste drie kwartalen met 12% naar ruim _ 14,8 (13,3) mln. Het inkomen uit verzekeringen met premies ineens bedroeg meer dan _ 17,8 mln. Dat is een veelvoud van dezelfde periode vorig jaar, toen dit was gedaald tot _ 4,3 mln.

 

De gunstige premieontwikkelingen worden volgens Conservatrix vooral veroorzaakt door de blijvende vraag naar gegarandeerde levenproducten bij zowel particulieren als ondernemers.

 

Reageer op dit artikel