nieuws

Stater stapt in hypotheekincasso

Archief

Hypotheekverwerker Stater is een joint venture gestart met incassobedrijf Solveon. Het nieuwe bedrijf HypoCasso gaat “hypotheekbetalingen voor banken managen op basis van fijnmazige risicodifferentiatie, vroegtijdige probleemsignalering en incasso op maat.”

Stater stapt in hypotheekincasso

HypoCasso is inmiddels gestart met risicomanagement en achterstandsbeheer voor de eerste grote klant. "Wij verwachten nog voor het eind van het jaar het achterstandenbeheer van ruim 200.000 hypotheekleningen voor diverse geldverstrekkers te kunnen uitvoeren." Stater probeert ook de dertig geldgevers tellende eigen klantenkring te interesseren voor een samenwerking. HypoCasso zegt de eerste te zijn die het mogelijk maakt het volledige achterstandenbeheer bij één partij onder te brengen.

Reageer op dit artikel