nieuws

SRK werkt samen met Bosveld Incasso

Archief

SRK Rechtsbijstand en Bosveld Incasso hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Dit heeft te maken met de uitvoering door SRK van bedrijfsrechtsbijstandproducten van Aegon en Nationale-Nederlanden, waarop onder meer incasso verzekerd is. Bosveld verhaalt voor de verzekerden de vorderingen op debiteuren.

SRK werkt samen met Bosveld Incasso

Het in Amersfoort zetelende Bosveld Gerechtsdeurwaarders & Incasso is uitgegroeid tot een kantoor met landelijke dekking. Ruim zeventig medewerkers werken voor ongeveer zeshonderd opdrachtgevers. 

SRK Rechtsbijstand werkt voor elf  verzekeraars, waarvan de totale premieomzet uit rechtsbijstand dit jaar op circa € 76 mln zal uitkomen. In totaal telt SRK ongeveer 350 medewerkers.

Foto: zittend vl.n.r. Leonard van der Hoeven (algemeen directeur SRK) en Ben van Zanten (algemeen directeur Bosveld), achter hen Peter van Grevengoed (manager Front Office SRK) en Kees van den Udenhout (directeur Rechtshulp SRK).

Reageer op dit artikel