nieuws

SNS Regio Bank wordt weer Regio Bank

Archief

SNS Regio Bank zal volgend jaar de naam wijzigen in Regio Bank. Dat heeft de directie in een vertrouwelijk schrijven meegedeeld aan de circa zeshonderd assurantie- en/of makelaarskantoren die deelnemen aan de bankformule.

SNS Regio Bank wordt weer Regio Bank

De Vereniging van Zelfstandig Intermediairs SNS Regio Bank kon nog geen reactie geven op de plannen. Enkele franchisenemers, die bevestigen dat zij de brief hebben ontvangen, zeggen het verdwijnen van de naam en het logo van SNS te betreuren. Anderzijds geven zij aan dat veel klanten het verschil niet zien tussen SNS Bank en SNS Regio Bank. De verwachting is dat de nieuwe naam meer aansluit bij de persoonlijke dienstverlening waar Regio Bank voor staat.
Het netwerk van intermediaire bankkantoren, behorend bij SNS Reaal, ontstond juli 2007 na het samengaan van de CVB Bank (SNS Reaal) en Regio Bank (ING).

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.