nieuws

Smit (Hellevoetsluis) wint Allianz Ondernemersprijs

Archief

Smit Verzekeringen uit Hellevoetsluis is winnaar geworden van de Allianz Ondernemersprijs 2009. De prijs, bedoeld om innovatie in de verzekeringsbranche te bevorderen,  bestaat uit een  online promotiecampagne, waaronder een bedrijfsfilm, ter waarde van € 10.000.

Smit (Hellevoetsluis) wint Allianz Ondernemersprijs

In het juryrapport staat onder meer dat het Hellevoetse bedrijf is opgevallen door een sterke segmentatie: verschillende doelgroepen hebben 'voelbare' aparte risico's en klanten kunnen kiezen uit verschillende service-elementen en bijbehorende beloningsconcepten. Allianz-directeur Kees Krijgsman reikte de prijs uit tijdens een mkb-workshop van Allianz.

Marco Benedict van Smit Verzekeringen: "Juist het feit dat onze relaties ertoe hebben bijgedragen dat we gewonnen hebben, maakt de prijs zo speciaal. 74% van onze klanten waardeert onze dienstverlening met een 9 of een 10. Dit geeft een heel goed gevoel."

Foto v.l.n.r.: Kees Krijgsman, genomineerde Marcel de Laat (De Laat Assurantiën), winnaar Marco Benedict en genomineerde Ab Marsé (Diemen Adviesgroep).

Reageer op dit artikel