nieuws

Sanders in Musselkanaal failliet

Archief

Assurantiekantoor Sanders in Musselkanaal is, op aanvraag van de 35-jarige eigenaar, failliet verklaard.

 

De man was eind augustus door de politie opgepakt, omdat hij – na aangifte door twee klanten – verdacht werd van oplichting en valsheid in geschrifte.

 

In het eerste geval investeerde de tussenpersoon een groot geldbedrag voor een klant uit Leek in (Zwitserland); het geld bleek echter te zijn verdwenen. In het tweede geval liet de verdachte door een bank in Amsterdam _ 32.500 op de rekening van een klant in Musselkanaal storten, zonder dat die daarvoor toestemming had verleend. De politie ontdekte vervolgens dat de tussenpersoon voor de betreffende geldtransactie een valse handtekening onder het contract had gezet.

 

Sanders Adviesgroep, franchisenemer van HypotheekCompany, telde bij het faillissement nog slechts één personeelslid.

 

Van Zoggel

Op aanvraag van eigenaar Roel van Zoggel is vorige week assurantiekantoor Cadet in het Brabantse Haaren failliet verklaard. Het begin 2007 opgerichte bedrijf had alleen vergunning voor het bemiddelen in schadeverzekeringen. Volgens Van Zoggel (39) was de omzet van zijn kantoor te gering om levensvatbaar te blijven.

 

Curator Cremers probeert de bescheiden portefeuille bij een of meer andere tussenpersonen onder te brengen.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.