nieuws

Samenwerking InterFinanceNed en Voordeel Op Internet

Archief

Voordeel Op Internet, een internetportaal van 65 intermediairs, is een samenwerking aangegaan met de inkoopcombinatie InterFinanceNed. Hierdoor kunnen deelnemers van Voordeel Op Internet profiteren van de inkoopvoordelen op het gebied van hypotheken, risico- en uitvaartverzekeringen van InterFinanceNed.

Samenwerking InterFinanceNed en Voordeel Op Internet

De circa 450 deelnemers van InterFinanceNed (IFN) krijgen op hun beurt de mogelijkheid te worden aangesloten op het platform van Voordeel Op Internet, waarop nu onder meer ziektekostenverzekeringen met korting wordt aangeboden. "De systematiek van Voordeelopinternet.nl voorziet bijvoorbeeld in een hoge zoekmachine-ranking, waardoor de individuele tussenpersoon kan opvallen tussen de grote direct writers, zonder dat daar de normaal gesproken forse investeringen tegenover staan", verklaren beide partijen.
Foto: Eddy Kempers (directeur IFN, links) en Ron Meijer (directeur Voordeel Op Internet) ondertekenen de samenwerkingsovereenkomst. 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.