nieuws

Rivez ontvangt BCA-volmacht Nassau

Archief

Rivez Assurantiën en Risicobeheer met vestigingen in Helmond en Venray heeft een volmacht voor bestuurdersaansprakelijkheid (BCA) ontvangen van Nassau Verzekeringen. De volmacht krijgt een plek in het volmachtbedrijf Twenvo, dat handelt onder de naam Rivez Assuradeuren.

Rivez ontvangt BCA-volmacht Nassau

Rivez heeft al volmachten van Aegon, NN, ASR, Reaal, Arag, DAS, Europeesche, Delta Lloyd, Avéro Achmea en Goudse.
Het bedrijf meldt één van de grotere assurantieadviseurs te zijn voor woningcorporaties, vastgoedbeheerders en gemeenten en verenigngen van eigenaren. "Wij halen circa 40% van onze omzet uit deze groepen, 30% uit het regionale mkb en nog eens 30% uit particuliere verzekeringen" , aldus directeur Gerard Groot van Rivez.
Het volmachtcontract werd ondertekend door v.l.n.r. Gerard Groot (Rivez), Onno Paymans en Bernard Vroom (Nassau). Wiljon Schepers en Giel de Vrede (Rivez).

Reageer op dit artikel