nieuws

Publieksprijs in tweede editie verzekeringsawards

Archief

Met een ‘Klant is Koning-award’ is een echte publieksprijs toegevoegd aan de Nederlandse Verzekeringsawards. Deze zogeheten Gouden Schilden worden op 10 juni voor de tweede maal uitgereikt aan personen en bedrijven in de verzekeringsbedrijfstak. “Doelstelling is positieve zaken binnen de branche in de schijnwerpers te zetten en andere te inspireren de kwaliteit in eigen huis te vergroten”, zeggen de initiatiefnemers Kluwer en For All Finance.

Publieksprijs in tweede editie verzekeringsawards

De Klant is Koning-award, een prijs waarbij toewijzing volledig in handen is van consumenten, is ingesteld "op verzoek van vele betrokkenen". Verder kennen de Gouden Schilden in 'Pensioenbedrijf van het Jaar' een nieuwe categorie.
Personen en bedrijven kunnen vanaf vandaag – tot eind januari – worden voorgedragen voor een onderscheiding op de website van de verzekeringsawards. In februari bepaalt een selectiecommissie de genomineerden, die in april voor diverse deeljury's hun nominatie nader kunnen toelichten. In juni worden de Nederlandse Verzekeringsawards over het jaar 2009, in studio 21 in Hilversum, uitgereikt.
 
Zie:     www.verzekeringsawards.nl

Reageer op dit artikel