nieuws

Premieverhoging agrarische polissen Delta Lloyd

Archief

“De huidige ontwikkelingen in de agrarische sector laten een toename in de schadelast zien, waardoor het bedrijfsresultaat onder druk komt te staan.” Zo motiveert Delta Lloyd enkele premieverhogingen bij agrarische verzekeringen.

Premieverhoging agrarische polissen Delta Lloyd

De premies voor de zakelijke brandpolissen zullen per eerstvolgende premievervaldatum met 5% worden verhoogd. Per direct worden verbeterde voorwaarden van toepassing. De standaarddekking is uitgebreid met dekking voor schade als gevolg van inductie na blikseminslag, sneeuwdruk en wateraccumulatie. Verder zijn voortaan opruimingskosten standaard tot 10% van het verzekerde bedrag, met een maximum van € 15.000, meeverzekerd.
Bij de aansprakelijkheidsverzekering voor agrariërs worden de verzekerde bedragen verhoogd van standaard € 1,25 mln per gebeurtenis naar € 2,5 mln per gebeurtenis. Dit houdt een premietoeslag in van 20%. "Met de verhoging van het bedrag sluiten wij aan bij de behoefte vanuit de markt aan een ruimere dekking", aldus Delta Lloyd.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.