nieuws

Premie.nl werkt samen met Klik & Sluit Webtotaal

Archief

Vergelijkingssite Premie.nl heeft samen met Klik & Sluit Webtotaal een ‘high potential leadgenerator’ ontwikkeld voor de deelnemers aan Webtotaal. Bezoekers van Premie.nl die niet direct een offerte aanvragen of een polis sluitten, kunnen nu benaderd worden door de deelnemers aan Webtotaal.

Premie.nl werkt samen met Klik & Sluit Webtotaal

Deze tussenpersoon ontvangt van Premie.nl alle contactgegevens, inclusief mailadres, zodra één van de huismerken van Voogd & Voogd in de top 3 van de vergelijking staat. Tijdens de introdcutieperiode tot 1 januari 2010 ontvangen de Webtotaal-deelnemers een korting van 50% op de prijs van een 'high potential-lead'. Deze kost normaal € 4. Tussenpersonen geven zelf op de website van Premie.nl aan wat hun dagbudget is voor leads. "Ze krijgen de leads automatisch toegestuurd tot aan dat budget", aldus Arthur Goes van Voogd & Voogd.
Inmiddels maken zeventig kantoren gebruik van Klik & Sluit Webtotaal, waarbij zij een aanstelling krijgen van Voogd & Voogd, een website, keuze uit webmodules en een marketingpakket.

Reageer op dit artikel