nieuws

Pensioenadvieskantoren fuseren tot Laater

Archief

De drie pensioenadviesbedrijven Martijn Visser Pensioenadvies, Van Harten PensioenController en PensioenMasters zijn gefuseerd en gaan verder onder de naam Laater. Het nieuwe bedrijf is actief vanuit de bestaande kantoren in Etten-Leur, Best en Veghel.

Pensioenadvieskantoren fuseren tot Laater

Eigenaren van Laater zijn Martijn Visser, Jan van Harten en Peter van de Snepscheut. Het op fee-basis werkende bedrijf onderscheidt vier disciplines op pensioengebied: advies, beheer, berekeningen en communicatie. "De focus ligt daarbij duidelijk op advies over pensioenvraagstukken. Laater verkoopt geen pensioenverzekeringen, wat hen meteen gegarandeerd onafhankelijk en provisievrij maakt." Het bedrijf zegt te werken aan "een uniek internetconcept".

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.