nieuws

Ook De Goudse verleent Independer volmacht

Archief

De Goudse heeft een schadevolmacht verleend aan Independer. “De Goudse is er trots op preferred supplier te zijn geworden van het marktinnoverende Independer.nl”, zo stelt de verzekeraar verheugd vast.

Ook De Goudse verleent Independer volmacht

Independer is "de grootste financiële vergelijkingssite" van ons land. Met een omzet van € 15 mln uit assurantiebemiddeling behoort het bedrijf in Hilversum tevens tot de twintig grootste tussenpersonen van Nederland.
Het volmachtbedrijf van Independer ontving eerder al schadevolmachten van Aegon, Delta Lloyd, Reaal en Arag. Naar verwachting worden met "alle grote met het intermediair samenwerkende verzekeraars" volmachtovereenkomsten gesloten.
Foto: de volmachtdirecteuren Martijn Grasso (Independer) en Bernardo Walta (De Goudse) tekenen de overeenkomst; achter hen Erik Bijkerk (De Goudse) en Sharon Gerritsen (Independer).

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.