nieuws

Ohra introduceert goedkopere basispolis

Archief

OHRA introduceert, naast de restitutiezorgpolis (€ 96,49), vanaf 1 januari 2010 ook een goedkopere naturapolis, de Ohra Zorg Compact. De premie bedraagt € 89,50 per maand en is inclusief twee aanvullende verzekeringspakketten, beide met tandartsdekking.

Ohra introduceert goedkopere basispolis

Volgens directielid Hanneke Jukema sluit Ohra met deze twee polissen aan bij het 'nieuwe zorgverzekeren', waarbij online service en gemak voor de klant centraal staat. "We zijn er van overtuigd dat we klanten met twee typen zorgpolis een optimale keuze bieden die past bij hun individuele wensen en leefsituatie", aldus Jukema. Het is voor het eerst dat Ohra twee basispolissen aanbiedt.
Volgens Ohra biedt de Zorg Compact "consumenten een lage prijs, gemak en eenvoud". Een tandartsverzekering zit er standaard bij. De klant heeft verder online inzicht in de zorgkosten en vergoedingen, declareert de nota's digitaal en bestelt geneesmiddelen online via de persoonlijke internetpagina Mijn Ohra Zorgverzekering.
Met een naturapolis kan men gebruik maken van zorgverleners met wie Ohra afspraken heeft gemaakt. "Dit voordeel en het voordeel dat de klant alles zelf online regelt, is verdisconteerd in een lagere premie."

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.