nieuws

NVA-lid Van Ek (Arnhem) failliet

Archief

Assurantiekantoor Van Ek, met vestigingen in Arnhem en Elst, is failliet verklaard. Het kantoor, lid van de NVA, handelde tevens onder de namen Pensioendesk Arnhem, Hypotheekpunt Arnhem en Hypotheekpunt Elst.

NVA-lid Van Ek (Arnhem) failliet

"Wegens omstandigheden zijn wij gesloten. Eventueel achtergelaten boodschappen worden niet meer beantwoord", zo meldt de telefonische beantwoorder van het kantoor. Eigenaar Nanne van Delden, die het faillissement zelf heeft aangevraagd, was voor commentaar nog niet bereikbaar. Curator Otto van Schravendijk heeft inmiddels acht werknemers ontslag aangezegd. Hij zegt te hopen op belangstelling voor de hypotheek- en pensioenportefeuille.
 
Zie ook: Nu ook nog een boete voor Van Ek

Reageer op dit artikel