nieuws

NN introduceert Inkomens en Verzuim Scan

Archief

Nationale-Nederlanden introduceert een inkomens- en verzuimscan voor werkgevers en ondernemers: BedrijfsBaken. NN heeft daarin de kerncijfers van de belangrijkste Nederlandse bedrijfstakken en branches opgenomen, alsmede de belangrijkste wet- en regelgeving.

NN introduceert Inkomens en Verzuim Scan

Hierdoor zou BedrijfsBaken ondernemers een goede toetssteen bieden en concreet advies bevatten over terreinen waarop zij zaken anders kunnen aanpakken. Via de website www.nnbedrijfsbaken.nl kan de werkgever/ondernemer in een aantal stappen zien wat verzuim hem kost en waar hij mogelijk besparingen kan doorvoeren. Uiteraard is het mogelijk om een afspraak met een adviseur te maken. Deze week presenteert NN dit nieuwe hulpmiddel samen met Koninklijke Horeca Nederland (KHN). NN levert via een mantelovereenkomst met KHN dienstverlening op het gebied van ziektekostenverzekeringen en verzuimaanpak aan de aangesloten horecaondernemingen.

Reageer op dit artikel