nieuws

Nederlandse website voor softwarebedrijf Idit

Archief

Het Israelische softwarebedrijf Idit Technologies lanceert een Nederlandse website. “Dat onderstreept nogmaals onze toewijding aan de Nederlandse verzekeringsmarkt”, zegt topman Yoel Amir. Het bedrijf is in ons land al langer actief, maar doet dat vanuit een vestiging in het Belgische Mechelen.

Nederlandse website voor softwarebedrijf Idit

Onder de klantenkring van Idit bevinden zich onder meer verzekeraar Polis Direct en de makelaars IAK en Vanbreda. Het bedrijf heeft in de laatste vijf jaar een omzetgroei van 276% gerealiseerd. De Nederlandse website moet "een belangrijke bijdrage leveren aan onze voortdurende activiteiten in Nederland, gericht op het versterken van de banden met klanten, partners en toekomstige relaties."

Reageer op dit artikel