nieuws

Nedasco biedt mkb een zorgcollectief

Archief

Volmachtbedrijf Nedasco introduceert een zorgcollectief voor het midden- en kleinbedrijf, onder het motto ‘de weg naar economisch herstel verloopt het snelst via het mkb’. In het zorgcollectief zijn de premies opgenomen van Avéro Achmea, VGZ en De Amersfoortse.

Nedasco biedt mkb een zorgcollectief

De collectiviteitskortingen beloopt voor De Amersfoortse 10% op de basis- en de aanvullende verzekeringen. Avéro biedt 6% korting op de basis en 7,5% op de aanvullende polissen; dezelfde kortingen gelden bij VGZ.
Voor het Zorg MKB collectief heeft Nedasco ook de Webmodule Zorg MKB ontwikkeld. Tussenpersonen kunnen deze module op de eigen website plaatsen en op de websites van hun zakelijke relaties. Klanten kunnen hierdoor de zorgpolissen van de drie verzekeraars vergelijken, niet alleen op premie, maar ook op dekkingen zoals fysiotherapie, orthodontie en geneesmiddelen. Na het kiezen van de zorgverzekering kan de polis online gesloten worden.
Ook voor particulieren heeft Nedasco een webmodule beschikbaar voor de site van de tussenpersoon. Avéro biedt hier 4% korting op de basisverzekering en 7,5% op de aanvullende polissen. VGZ en De Amersfoortse bieden geen kortingen op de individuele polissen. De webmodules kosten € 10 per maand.

Reageer op dit artikel