nieuws

Meetingpoint stopt werving voor Mp4office

Archief

Meetingpoint stopt per 1 januari met de verdere uitrol van Mp4office, het pakket waarmee het intermediair zijn complete administratie kan doen. Meetingpoint introduceerde dit alternatief voor het systeemhuispakket eind 2007. In april van dit jaar waren er dertig kantoren die er mee werkten.

Meetingpoint stopt werving voor Mp4office

Het idee achter Mp4office is, dat met standaard toepassingen in de complete intermediaire verzekeringsbranche enorme besparingen gerealiseerd zouden kunnen worden. "‘De ervaring heeft ons echter geleerd dat ieder assurantiekantoor zijn eigen specifieke manier van werken heeft en dit wil terugzien in de automatisering. Dit ondermijnt de gedachte achter Mp4office. Door maatwerk en kantoorspecifieke oplossingen wordt het operationeel lastig uitvoerbaar en worden de beheerskosten te hoog, daar waar we juist efficiency en lagere kosten wilden bewerkstelligen", aldus Jan Lindeboom, commercieel directeur van Meetingpoint.

Reageer op dit artikel