nieuws

Meer dan honderd ‘juryleden’ naar Nieuwegein

Archief

De Stichting Excellent Adviseren, die op 24 november in NBC Nieuwegein haar eerste inkoopcongres organiseert, heeft al meer dan honderd financieel adviseurs gevonden om tijdens die dag te jureren. Zij gaan beoordelen of de aanbieders van producten en diensten bijdragen aan een kwalitatief hoogwaardig financieel advies of niet.

Meer dan honderd ‘juryleden’ naar Nieuwegein

De groep positief kritische adviseurs laat aanbieders van financiële producten of diensten auditie doen. In enkele minuten moet de aanbieder trachten de adviseur voor zich te winnen door uit te leggen waarom hij van toegevoegde waarde kan zijn in de adviespraktijk. Adviseurs bepalen via 'sms-stemmen' wie er doorgaat naar de volgende ronde. Dan volgt een interactieve sessie, waarin de aanbieder alle tijd krijgt om zich verder te proflieren.

Het congres is bedoeld voor adviseurs, die vrijwel dagelijks contact hebben met afnemers van financiële diensten. Voor aanmelding en meer informatie kunnen zij terecht bij projectcoördinator Rob Goedhart (secretariaat@excellentadviseren.nl).

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.