nieuws

Lucinda 30.000e abonnee AM

Archief

Het abonneebestand van AssurantieMagazine (AM) is tot boven de 30.000 gestegen. De ‘jubileumabonnee’ is de 27-jarige Lucinda Loeffen-Van Doren. Zij werkt sinds enkele maanden voor Hoogheuvel Advies in Oss. Hans van Oss, samen met Pierre Pepers vennoot van het bedrijf, heeft het abonnement van Lucinda geregeld.

Lucinda 30.000e abonnee AM

Van Oss: "Bij ons op kantoor krijgt iedereen het blad thuis. Dat vind ik belangrijk", zegt hij. "Je moet blijven volgen wat er speelt in de branche en met AM kan dat op een aangename manier."
Lucinda, die uit handen van AM-hoofdredacteur Henri Drost bloemen, taart en een waardebon ontving, is blij met het initiatief van haar baas. "Hans en Pierre stimuleren ook dat ik cursussen volg. En AM is eveneens een goed instrument om je kennis en betrokkenheid te vergroten. Als ik het blad lees, kijkt mijn partner, die niet in de bedrijfstak werkzaam is, vaak over mijn schouder mee. Dat bewijst wel dat AM een prettig leesbaar tijdschrift is."
Lezersonderzoek wijst uit dat elke AM-abonnee gemiddeld bijna één meelezer heeft, waardoor het aantal lezers van het tweewekelijkse tijdschrift ruimschoots boven de 50.000 ligt. De laatste keer dat AM 30.000 abonnees telde, was in 2004.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.