nieuws

‘Letselschadeversneller’ wacht op doorbraak

Archief

Kritiek

Schaderegelaar Rob Andriessen heeft in het blad De Register-Expert kritiek uitgeoefend op het systeem. "Ook niet-vakmensen kunnen een gokje wagen en middels een uitgekiend schietgedrag raak schieten. Die groep zou zich niet met de behandeling van personenschades mogen bemoeien."
 
Najaarsactie
In de laatste week van november en de eerste week van december wordt een actie gehouden onder de naam 'Klik & Regel ruimt op'. Volwerk: "De bedoeling van deze actie is dat we proberen zoveel mogelijk letselschade zaken voor het eind van het jaar te regelen. Aan de actie zijn voor de deelnemers geen kosten verbonden. Ook partijen die nog geen ervaring hebben met Klik & Regel kunnen zich aanmelden."

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.