nieuws

Klaverblad biedt voor autopolis ook nettopremie

Archief

Klaverblad heeft naast zijn bestaande provisieregeling een zogeheten ‘variatieregeling’ ingevoerd. Tussenpersonen kunnen daarmee een eigen provisiepercentage vaststellen dat lager is dan gebruikelijk. De provisie kan ook op 0% worden gesteld, waarmee alleen de nettopremie van Klaverblad overblijft. De ‘variatieregeling’ geldt vooralsnog alleen voor motorrijtuigenverzekeringen.

Klaverblad biedt voor autopolis ook nettopremie

Bij de variatieregeling is de beloning een percentage van de premie die Klaverblad ontvangt, de nettopremie. Het intermediair kan dit percentage zelf verlagen. De kantoren die werken op abonnementsbasis of urendeclaraties kunnen het percentage op nul stellen. Tussenpersonen die eenmaal kiezen voor de 'variatieregeling' kunnen volgens Klaverblad niet meer terugkeren naar de oude provisieregeling.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.