nieuws

Klaverblad biedt aov eerste jaar premievrij

Archief

Klanten die tussen 1 november 2009 en 1 mei 2010 een arbeidsongeschiktheidsverzekering bij Klaverblad sluiten, betalen over het eerste dekkingsjaar geen premie. “De premies staan onder druk en op deze manier vragen wij extra aandacht voor onze aov”, zo licht een woordvoerder de actie toe.

Klaverblad biedt aov eerste jaar premievrij

De 'premiekorting van 100%' geldt voor beide arbeidsongeschiktheidspolissen die Klaverblad aanbiedt: de Actieve Ondernemers AOV en de Arbeidsmogelijkheden AOV. De verzekering moet dan wel worden aangegaan voor een periode van vijf jaar. Anders is een al langer geldende premiekorting van 30% van kracht.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.