nieuws

Klaverblad: aov eerste jaar premievrij

Archief

Klanten die tussen 1 november en 1 mei 2010 een arbeidsongeschiktheidsverzekering bij Klaverblad sluiten, betalen over het eerste dekkingsjaar geen premie.

 

"De premies staan onder druk en op deze manier vragen wij extra aandacht voor onze aov", zo licht een woordvoerder de actie toe.

 

De ‘premiekorting van 100%’ geldt voor beide arbeidsongeschiktheidspolissen die Klaverblad aanbiedt: de Actieve Ondernemers AOV en de Arbeidsmogelijkheden AOV. De verzekering moet dan wel worden aangegaan voor een periode van vijf jaar. Anders is een al langer geldende premiekorting van 30% van kracht.

 

De prvisieregeling blijft ongewijzigd. Wil men tijdens de actie toch provisie ontvangen, dan moet de tussenpersoon kiezen voor de variant met afsluitprovisie. Dat levert dan het eerste jaar 28% provisie op. Kiest men voor de doorlopende provisie, dan ontvangt men het eerste jaar geen provisie. Het tweede en volgende jaren 20%.

 

Reageer op dit artikel