nieuws

Kiesgoed.nl: nieuwe vergelijker van zorgverzekeringen

Archief

Kiesgoed.nl, een initiatief van intermediair SEZ, vergelijkt premies en voorwaarden van zorgverzekeringen gebaseerd op het persoonlijk profiel van de consument. De vergelijkingssite houdt onder meer rekening met de gezinssituatie, de huidige zorgpolis, de leeftijd(en) en persoonlijke voorkeuren ten aanzien van de dekking.

Kiesgoed.nl: nieuwe vergelijker van zorgverzekeringen

SEZ claimt dat de bezoeker een advies op maat krijgt. Dit kan bijvoorbeeld inhouden dat een verzekering met een minder uitgebreide dekking wordt geadviseerd dan de huidige. Omgekeerd kan het advies van Kiesgoed.nl een verzekering met een uitgebreidere dekking inhouden, om de eenvoudige reden dat de huidige verzekering bepaalde gewenste vergoedingen niet dekt.
In de uitkomst van de vergelijking worden punten toegekend aan de zorgverzekeringen die passen bij het persoonlijke profiel: hoe beter de match hoe hoger score. Bij elke verzekering staat ook de premie van de betreffende zorgverzekeraar vermeld, wat inhoudt dat de nummer één niet automatisch de goedkoopste hoeft te zijn. De bezoeker die via Kiesgoed.nl vergelijkt en sluit, krijgt bij een aantal zorgverzekeraars een extra hoge korting. SEZ stelt dat veel gezinnen de verwachte premieverhoging van ruim € 100 kunnen omzetten in een besparing of dat zij in elk geval voor dezelfde premie uitgebreidere voorwaarden kunnen krijgen.

Reageer op dit artikel