nieuws

Innovatieprijs 2009 voor ‘Klik & Sluit Webtotaal’

Archief

'Klik & Sluit Webtotaal' van Voogd & Voogd is uitgeroepen tot winnaar van de Generali VB Innovatieprijs 2009, waaraan een bedrag van € 7.500 is verbonden.   De Aanmoedigingsprijs van € 2.500 ging naar Bestriskadvice met 'Esurance-auction.com', een veilingsite voor bedrijfsmatige risico's. De prijzen werden uitgereikt tijdens de VB Branchedag in Apeldoorn. "Innovaties in de financiële sector […]

'Klik & Sluit Webtotaal' van Voogd & Voogd is uitgeroepen tot winnaar van de Generali VB Innovatieprijs 2009, waaraan een bedrag van € 7.500 is verbonden.
 
De Aanmoedigingsprijs van € 2.500 ging naar Bestriskadvice met 'Esurance-auction.com', een veilingsite voor bedrijfsmatige risico's. De prijzen werden uitgereikt tijdens de VB Branchedag in Apeldoorn.
"Innovaties in de financiële sector kenmerken zich door slimmere vormen van bedrijfsvoering en een andere manier van klantbenadering", aldus juryvoorzitter Hermen van der Lugt, volgens wie beide winnaars unaniem waren verkozen.
Bij 'Klik & Sluit Webtotaal' zijn de backoffice-diensten aangevuld met webmodules waarmee het intermediair zichzelf vindbaar maakt op het internet. Met de marketingmodule (verzorgd door Marketingplaats) kan het intermediair zijn positie op de lokale markt verbeteren. "Verder mag de prijs worden opgevat als een algemene waardering voor de innovatieve bijdrage van het bedrijf aan de ontwikkeling van de intermediaire branche."
Met 'Esurance-auction.com' heeft Bestriskadvice "de keten omgekeerd", aldus de jury. Samen met zijn adviseur bepaalt de ondernemer wat hij wil verzekeren en tegen welke condities. Geïnteresseerde verzekeraars kunnen vervolgens op de site kenbaar maken of zij het risico willen accepteren en tegen welke premie. De prijswinnaars en genomineerden na afloop bijeen.

Reageer op dit artikel