nieuws

Hypotheekproducten NN via Welke bereikbaar

Archief

Nationale-Nederlanden is zakenpartner geworden van Welke. De met de Hoornse serviceprovider samenwerkende assurantie- en hypotheekkantoren krijgen hiermee toegang tot de hypotheekproducten van NN. Welke biedt het intermediair nu toegang tot achttien hypotheekaanbieders.

Hypotheekproducten NN via Welke bereikbaar

De samenwerkingsovereenkomst is ondertekend door Welke-directielid Cor Zwaan en namens NN door Daan Jansen (zie foto). "Nationale-Nederlanden Hypotheken biedt aantrekkelijke producten met goede voorwaarden", meent Zwaan. "Een veelgevraagd product vanuit de markt is bijvoorbeeld de unieke BankSpaar Plus Hypotheek." Die kent een loyaliteitsbonus, waarmee klanten in jaar 11, jaar 16, jaar 21 en jaar 30 van de looptijd telkens 2,5% van het spaardoel kunnen krijgen.

Reageer op dit artikel