nieuws

Hypo Care van start met jaarlijkse onderhoudsdienst

Archief

Het bedrijf Sales Support Nederland start binnenkort met dochter Hypo Care, een dienst voor het intermediair en consumenten die jaarlijks de situatie van bestaande hypotheekklanten in kaart brengt. “Wij tackelen zo het probleem van de zorgplicht “, zeggen initiatiefnemers Ruben van den Berg (links) en Toine Golsteijn.

Hypo Care van start met jaarlijkse onderhoudsdienst

Zij gaan vanaf 1 december intermediairbedrijven werven voor Hypo Care. "Wij gaan jaarlijks bij de klant op bezoek en maken naar aanleiding daarvan een rapport waarin direct de hiaten in zijn financiële situatie zichtbaar zijn", zegt Van den Berg. "Daarmee wordt duidelijk of het gesloten product nog wel aansluit op de actuele situatie. Het intermediair kan hierop anticiperen en het advies dat destijds is gegeven, aanpassen."

De consument kan een overeenkomst sluiten voor vijf jaar. Dat kost € 1.750, een bedrag dat desgewenst kan worden meegefinancierd met de hypotheek. "Het intermediair krijgt voor elke klant een vast bedrag van € 500."

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.