nieuws

Huizenbemiddelaar sluit contract met Arag

Archief

De Huizenbemiddelaar, een franchiseorganisatie met 47 deelnemers, heeft als eerste met Arag een collectieve overeenkomst gesloten voor Arag Legal Services. De keten gaat per direct de juridische diensten toevoegen aan zijn formule, in de vorm van een rechtshulpabonnement voor zijn klanten.

Huizenbemiddelaar sluit contract met Arag

De Huizenbemiddelaar begeleidt verkopers van onroerend goed volgens een vaste formule tegen een vaste prijs. “Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze diensten te verbeteren en verrijken", aldus Harald Meurders, directeur van de Huizenbemiddelaar.
Het rechtshulpabonnement voorziet in gratis telefonisch advies, op werkdagen tussen 8.00 en 20.00 uur; bemiddeling naar een juridisch professional en verder zijn onder meer stappenplannen en voorbeeldbrieven via mail of download beschikbaar.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.