nieuws

Hoofdkantoor Uveco gaat deuren sluiten

Archief

De deuren van de hoofdvestiging van Uveco in Veghel gaan volgende maand sluiten. Het beheer van de hypotheken en levensverzekeringen gaat over naar Houten, waar de voormalige Quarré-directie Michiel Buytendijk en Paul Hillert leiding gaat geven aan Uveco. De schadeportefeuille wordt ondergebracht bij volmachtbedrijf Heinenoord in Maassluis.

Hoofdkantoor Uveco gaat deuren sluiten

In Veghel zijn nog een handvol mensen werkzaam voor Uveco. Onder leiding van Uveco-grondlegger John Hampsink werd het hoofdkantoor in 2005 betrokken. Destijds werkten er zo'n 25 mensen in de ondersteunende dienst voor de toen 55 franchisenemers. Begin dit jaar werkten nog zo'n twintig mensen voor Uveco in Veghel, maar de meeste daarvan zijn inmiddels ontslagen. Een enkeling gaat over naar Houten. In Maassluis, de oude vestiging van TBF, zal Heinenoord Assuradeuren de backoffice van de schadeportefeuille van Uveco voor zijn rekening gaan nemen. Die omvat circa 40.000 polissen.
Eerder deze week werd bekend dat elf van de circa 25 franchisenemers dreigen de formule te verlaten. Zij klagen over de kwaliteit van de dienstverlening en de inhouding van hun omzet (40%).

Reageer op dit artikel