nieuws

Helft kantoren AdviesPartner volgt DSI-programma

Archief

Zeventien van de 35 aangesloten kantoren van franchiseorganisatie Adviespartner hebben onlangs een DSI-programma van opleidingscentrum BBOC doorlopen. Het betreft een tweedaagse vakopleiding DSI Financieel Adviseur, gevolgd door de workshop DSI-Integriteit. Eerder volgden medewerkers van Legal & General en Paerel de opleiding.

Helft kantoren AdviesPartner volgt DSI-programma

"De integriteitstoets van DSI omvat circa 250 pagina's en is best ingewikkeld", zegt directeur Walter Jans van BBOC. "Een groot deel van het intermediair dat een DSI-registratie wilde hebben, kwam daarom niet door die toets heen. Na het volgen van de specifieke workshop als voorbereiding blijkt dat veel beter te gaan."
AdviesPartner is een franchise- en loondienstorganisatie op het gebied van financiering en verzekering. De organisatie heeft verspreid over heel Nederland negentig medewerkers.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.