nieuws

Helft kantoren AdviesPartner volgt DSI-programma

Archief

Zeventien van de 35 aangesloten kantoren van franchiseorganisatie Adviespartner hebben onlangs een DSI-programma van opleidingscentrum BBOC doorlopen. Het betreft een tweedaagse vakopleiding DSI Financieel Adviseur, gevolgd door de workshop DSI-Integriteit. Eerder volgden medewerkers van Legal & General en Paerel de opleiding.

Helft kantoren AdviesPartner volgt DSI-programma

"De integriteitstoets van DSI omvat circa 250 pagina's en is best ingewikkeld", zegt directeur Walter Jans van BBOC. "Een groot deel van het intermediair dat een DSI-registratie wilde hebben, kwam daarom niet door die toets heen. Na het volgen van de specifieke workshop als voorbereiding blijkt dat veel beter te gaan."
AdviesPartner is een franchise- en loondienstorganisatie op het gebied van financiering en verzekering. De organisatie heeft verspreid over heel Nederland negentig medewerkers.

Reageer op dit artikel