nieuws

Happy Service-polissen naar VDZ

Archief

DBV heeft de portefeuille van dochter Happy Service verkocht aan VDZ Geldgroep in Hengelo.

 

Het intermediairbedrijf was al sinds vorig jaar niet meer actief; de portefeuille werd beheerd door DBV. SNS Reaal wilde Happy Service in eerste instantie verkopen, maar koos er dit jaar voor om de portefeuille van het bedrijf uit Bunnik in delen te verkopen. Uiteindelijk is nu de volledige portefeuille, goed voor een provisie-inkomen van rond de _ 1 mln, overgedaan aan VDZ.

 

De portefeuille omvat 50.000 polissen, waarvan 29.000 in volmacht. Happy Service was vorig jaar al gestopt met de verkoop van levenpolissen. Het personeel, omgerekend vijf fulltime medewerkers, is een contract bij DBV aangeboden.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.