nieuws

Hans Groot naar Aon Benfield

Archief

Hans Groot (45), voormalig ceo Europa bij schade-expert Cunningham Lindsey, is benoemd tot operationeel directeur bij herverzekeringsmakelaar Aon Benfield. Hij wordt lid van het managementteam Benelux.

Hans Groot naar Aon Benfield

Groot was tot 1 juli dit jaar topman bij Cunningham Lindsey Europe. Zijn functie werd overbodig toen het internationale Cunningham-concern besloot de belangrijke landen in Europa rechtstreeks te gaan aansturen. Bij Aon Benfield zal Groot, naast zijn verantwoordelijkheid voor de werkzaamheden in de Benelux, als senior account executive bij een aantal Nederlandse klanten betrokken zijn. Hij is werkzaam vanuit Amsterdam.
Behalve Groot heeft Aon Benfield nog een tweetal nieuwe mensen aangenomen in het Benelux Analytics-team. Milko Vinke (40) gaat zich onder meer bezighouden met de ontwikkeling van de leven- en zorgportefeuille en Jurgen Wielandts (39) zal de Solvency II-expertise uitbouwen.

Reageer op dit artikel