nieuws

FP Advance maakt entree in Nederland

Archief

Het Britse consultancybureau FP Advance maakt zijn opwachting in Nederland. Het bedrijf wil financiële adviseurs helpen bij de transitie naar een nieuw bedrijfsmodel.

 

Algemeen directeur Brett David-son wordt daartoe in Nederland ondersteund doorHans Schriever (ex-Allianz) en Jelle Bartels (Bartels & Slot, Hoofddorp).

 

FP Advance belooft intermediairs verbetering van hun capaciteiten, vertrouwen en winstgevendheid. Dat wordt gedaan via persoonlijke begeleiding, groepstrainingen en een zogeheten ‘Transition Tool-kit’. Dit zijn zes online modules die "een adviseur leren om simpel doorlopende inkomsten te creëren zonder tijdens dit proces last te hebben van verlies van inkomsten." Binnen het adviesmodel staan vier elementen centraal: klantbehoeften, inzicht en begrip in wensen, een financieel stappenplan en duurzaam gebruik van financiële producten.

 

FP Advance verzorgde eerder al workshops voor adviseurs van Allianz Pure Life.

 

Reageer op dit artikel