nieuws

Flexis Benefits koopt portefeuille Bonsma (Joure)

Archief

Flexis Benefits heeft drie portefeuilles overgenomen. Het intermediairbedrijf in Zoetermeer zegt daarmee “verder invulling te geven aan haar groeiambities”. In totaal gaat het om 110 zakelijke relaties. Ondanks de acquisities blijft het personeelsbestand van Flexis stabiel op 27 “maar de rek is er nu wel uit”, erkent directeur André Rog.

Flexis Benefits koopt portefeuille Bonsma (Joure)

Het meest recent is de overname van de verzekeringsportefeuille van Bonsma & Partners Employee Benefits Adviseurs in Joure. Eigenaar Sybe Bonsma gaat zich toeleggen op life planning. Eerder waren twintig pensioenverzekeringen van OBP door verzekeraar Reaal naar Zoetermeer overgeheveld. Verder is onlangs het bij Nationale-Nederlanden ondergebrachte portefeuilledeel van het failliet verklaarde Borgers en Bronkhorst (Deventer) overgenomen.
"Het is onze uitdaging employee-benefitscontracten zo efficiënt mogelijk te beheren", legt Rog uit. Hij is van mening dat zijn bedrijf dat beter kan dan een gemiddeld intermediairbedrijf. "Het is onze kernactiviteit; we hebben er de kennis en expertise voor." Flexis heeft vestigingen in Zoetermeer en Amsterdam.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.