nieuws

Fixfin nieuwe serviceprovider voor abonnementen en fee

Archief

Met Fixfin.nl is een nieuwe website van start gegaan waarbij intermediarbedrijven verschillende serviceabonnementen en diensten op feebasis kunnen aanbieden aan hun relaties. Iedere intermediair kan op de site zijn eigen bedrijfsnaam, logo, tarief, uren en diensten kwijt.

"Met enkele muisklikken genereert de site een abonnement", zegt initiatiefnemer Mark Alexander van Dijk. Het abonnement, leverbaar in diverse servicevarianten, wordt aan de relaties verstuurd compleet met incassoformulier, dienstendocument en algemene leveringsvoorwaarden. Daarnaast houdt de softwareapplicatie een database bij met abonnee- en abonnementsgegevens en verzorgt het systeem de volledige financiële administratie van abonnementen inclusief het incassotraject. Tevens worden betalingsverzoeken en -herinneringen aangemaakt en verzonden. Fixfin kost circa € 600 per jaar of  € 55 per maand. 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.