nieuws

Faillissementen in Enschede, Alkmaar en Amsterdam

Archief

De afgelopen week hebben rechtbanken een drietal assurantietussenpersonen failliet verklaard. Het meest recent is Feyen & Jogems Adviesgroep. Het bedrijf in Enschede richtte zich via het label Finance4men speciaal op de doelgroep homoseksuele mannen.

Faillissementen in Enschede, Alkmaar en Amsterdam

Het faillissement treft ook de vennoten van de firma: Yvo Feyen en Johan Jogems. De firma was bestuurder van de eerder bankroet verklaarde Holland Garant Invest Holding.
In Noord-Holland waren er faillissementen voor Vlotman Hypotheken (Alkmaar) en Bepo Verzekeringen (Amsterdam Zuidoost). De Alkmaarse onderneming van Jacques Vlotman, een zusterbedrijf van het in oktober failliet verklaarde Vlotman Reizen, telde twee werknemers.
Het drie jaar geleden opgerichte Bepo had buiten algemeen directeur Jean-Louis Bertholet drie mensen in dienst. Het bedrijf had een vergunning voor bemiddeling in schade- en levensverzekeringen, ook (op grond van een uitgaand Europees paspoort) in Spanje.

Reageer op dit artikel