nieuws

Europeesche haalt streep door no-claimbeschermer

Archief

In navolging van ‘moeder’ ASR stopt nu ook de Europeesche met de verkoop van no-claimbeschermers op autoverzekeringen. Op 1 december gaat de stekker eruit. “Juist op dit deel van de portefeuille is het resultaat negatief en is voortzetting niet langer verantwoord”, luidt de motivatie van de Europeesche om te stoppen met het product.

Europeesche haalt streep door no-claimbeschermer

Op lopende verzekeringen blijft de eventueel gekozen optie no-claimbeschermer wel van kracht, maar deze vervalt bij een kentekenmutatie of wanneer de polis wordt opgeschort.

ASR nam reeds in augustus de no-claimbeschermer bij autoverzekeringen uit het assortiment. "Omdat verzekerden met no-claimbeschermer zoveel meer claims indienen, is de schadelast zo hoog dat er voor het product geen commerciële prijs meer mogelijk is", oordeelde ASR.

Reageer op dit artikel