nieuws

Enschedees keurmerkkantoor failliet

Archief

De rechtbank in Almelo heeft het faillissement uitgesproken over de vennootschap Grenzeloos Hypotheek & Pensioen. Het adviesbedrijf was gelieerd aan de in Enschede gevestigde makelaardij Stuivenberg. Aanvrager is de onlangs ontslagen feitelijk leider Niels van Herwaarden.

Enschedees keurmerkkantoor failliet

Hij vocht het door aandeelhouder Erik Stuivenberg gegeven ontslag op staande voet, begin oktober, met succes bij de rechter aan. Van Herwaarden heeft nu een vordering van zo'n € 75.000 op het kantoor.
Het drie jaar oude Grenzeloos had onder meer kopers van Duits onroerend goed als klanten. De portefeuille, voornamelijk bestaande uit hypotheken, is in beheer gegeven bij het Enschedese kantoor Eilers & Danieli. Grenzeloos droeg het Keurmerk Financiële Dienstverlening. "Het faillissement is ook onnodig, want het bedrijf was winstgevend", zegt Van Herwaarden.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.