nieuws

Eileen en Delta Lloyd zijn content met internetzender Traffic Radio

Archief

Traffic Radio, het internetradiostation dat vorig jaar gelanceerd werd door mobiliteitsplatform Eileen en Delta Lloyd, heeft een succesvol testjaar achter de rug. De initiatiefnemers gaan het bereik in 2010 uitbreiden.

 

Traffic Radio, volledig gericht op de automobilist, werd vorig jaar geopend door Mark Rutte, fractievoorzitter van de VVD in de Tweede Kamer en radiocoryfee Erik de Zwart. Het station startte zijn uitzendingen via (mobiel) internet (www.trafficradio.nl) en richtte zich in eerste instantie op het gebied Groot Amsterdam. Het verzorgingsgebied wordt nu uitgebreid naar heel Nederland. Daarnaast wordt onder meer gewerkt aan een live-programmering in de spits.

 

Ed van Uijen, directeur New Business Ventures van Delta Lloyd: "Traffic Radio is niet meer weg te denken in medialand. Daar zijn wij als mede-initiatiefnemer zeer blij mee".

 

Er wordt samengewerkt met Tunin.FM, een bedrijf dat digitale radio via de mobiele telefoon mogelijk maakt.

 

v.l.n.r. Erik de Zwart (Tunin.FM), Jaco Bal en Lars Schotanus (Eileen) en VVD-fractievoorzitter Mark Rutte.

Reageer op dit artikel