nieuws

Eerste ex-DSB’ers naar Welke

Archief

Welke Beheer (Hoorn) heeft naar eigen zeggen als eerste een aantal voormalig medewerkers van DSB Bank een baan aangeboden. Tot nu toe zijn vier medewerkers van het failliete bedrijf bij Welke aan de slag gegaan; met vier andere kandidaten lopen gesprekken en er zullen nog meer ex-DSB’ers daarvoor worden uitgenodigd.

Eerste ex-DSB’ers naar Welke

Voor de circa 1.300 ontslagen medewerkers van het concern uit Wognum is eind oktober een banenmarkt gehouden, waar ook streekgenoot Welke aanwezig was. Naast de gelijknamige serviceprovider omvat Welke Beheer onder meer ook Welcium Hypotheekdiensten en klantcontactcentrum OrganYtel. De nieuwe mensen zijn met name aangenomen bij dit laatste bedrijf, dat zich vooral richt op het klantbeheer voor internetspaarproducten.

Minister Donner (Sociale Zaken, links op de foto) sprak maandag met voormalig DSB-medewerkster Wendy Terpstra (midden), die nu bij Welke werkt. Rechts Welke-personeelsmanager Anne Gitte Wilmans.

Reageer op dit artikel