nieuws

Ditzo wil in één dag 500 polissen scoren

Archief

Bij internetverzekeraar Ditzo (ASR) is dinsdag een actie van start gegaan om binnen 24 uur minimaal vijfhonderd verzekeringen te sluiten. Ditzo heeft zich hierbij laten inspireren door twee wereldberoemde autoraces: de Indianapolis 500 en de 24 uur van Le Mans.

Ditzo wil in één dag 500 polissen scoren

Tijdens de 24 uur van Le Mans is het de bedoeling om in 24 uur tijd zoveel mogelijk rondjes te rijden. Bij de Indianapolis 500 gaat het erom wie als eerste 500 miles aflegt. "Wij hebben dit jaar beide races naar Zeist gehaald en willen er met iedereen een leuke 24 uur van maken", aldus Ditzo. Alle medewerkers pakken de telefoon met één doel: om 500 verzekeringen binnen 24 uur te verkopen. "Hierbij zullen ze de volledige 24 uur ondersteund worden met opfrissers, ontspanning en energieboosters."
Voor iedere polis die in deze 24 uur gesloten wordt maakt Ditzo een bedrag over aan een goed doel.

Reageer op dit artikel