nieuws

Dijkhof start site voor autosportverzekering

Archief

Het in Enschede gevestigde Dijkhof & Partners heeft de site Autosportverzekering.nl gelanceerd, waarop online offertes kunnen worden aangevraagd. Dijkhof zegt als een van de weinigen in ons land de mogelijkheid te bieden om raceauto’s te verzekeren.

Dijkhof start site voor autosportverzekering

"In Nederland doet alleen Centraal Beheer iets met autosport, en dan slechts in een specifieke klasse", zegt Hans Dijkhof. Voor Autosportverzekering.nl is een overeenkomst gesloten met het Britse Competition Car Insurance, de tweede partij op het gebied van autosportpolissen in het Verenigd Koninkrijk en onderdeel van intermediairbedrijf Towergate. De risico’s worden ondergebracht bij Chubb.

"Wij hebben een deal gesloten voor Nederland, België en Duitsland", aldus Dijkhof. Inmiddels zijn zo'n veertig tot vijftig auto's verzekerd.

Reageer op dit artikel